Vážení zákazníci,

dovolte, abych Vás informoval, že přes vánoční a novoroční svátky ve dnech 19.12.2023 až 8.1.2024, bude naše společnost uzavřena. Chci Vás požádat, abyste objednávky zboží, které bude nutno vyrobit, posílali nejpozději do 14.12., protože poslední den odeslání zboží bude v pondělí 18.12.2023. Všechny objednávky obdržené po datu 14.12. 2023 budou vyřízeny až v lednu.



Vážení zákazníci,

Etikety a oděvní doplňky jsou nedílnou součástí produktu utvářející jeho design a značku.
Aby etiketa splňovala přesně Vaše požadavky a také nezbytné požadavky vyhlášky a normy č. (132/96 Sb., ČSN EN ISO 3758 (80 0005) ) nabízí společnost RPK PARTNER, s.r.o. etikety různých typů a provedení. K dispozici je také velké množství materiálů s různou povrchovou úpravou. S výběrem té nejvhodnější kombinace Vám ochotně poradíme.null

Textilní etikety - tištěné

Tisk z fólie (horká ražba) - toto je nejvíce používaná metoda tisku etiket. Umožňuje tisk oboustranných vícebarevných etiket s firemními logy a obrázky. Výrazná je nízká cena etiket, nutné je však dodržet minimální odběr 200ks od jednoho druhu. Kromě etiket určených ke všívání je možno tisknout i textilní samolepicí etikety.
TERMOTISK - technologie termotisku je výhodná i pro maloodběratele, kteří požadují menší série a více druhů a nesepratelnost etiket. Termotisk je pouze jednostranný a jednobarevný s možností tisku loga nebo čárových kódů, příp. proměnlivých údajů. Etikety se dodávají nastříhané na požadovaný rozměr nebo v kotouči (nenastříhané).

Textilní etikety - tkané





Tepelné transfery

Transefy dodáváme jak pro textilní výrobky, tak i pro jiná odvětví použití.Transfery je možno vyrobit v pevném provedení na tkané látky, stretch provedení pro pružné úplety a také v reflexní variantě.

PVC, pryžové štítky

Tyto štítky dodáváme až v šesti barevném provedení, celopryžové nebo na textilním základu.


Papírové etikety

samolepicí - papírové samolepicí etikety různých rozměrů jsou vhodné k přelepování obalů Vašich výrobků apod. Je možný tisk loga, čárových kódů a proměnlivých údajů v několika barvách.

Potištěné samolepící pásky

Od března 2010 jseme rozšířili naši nabídku o samolepící pásky s reklamním potiskem. Pásky se dají tisknout max. ve 4 barvách, bližší informace a ceník naleznete v levém sloupku stránky.

Magnetické štítky

Formátování magnetické fólie, magnetické štítky, magnetické štítky s potiskem, magnetické kapsy


Materiál na výrobu textilních etiket

Textilní polyamidové, polyesterové, saténové, bavlněné pásky a tiskové fólie - pro tisk etiket všemi technologiemi.


Informace pro zákazníka

Používáme aktualizované verze ošetřovacích symbolů, které odpovídají normám ISO 3758 a EN 23758. V případě potřeby Vám rádi poskytneme podrobnější informace o ošetřovacích symbolech. Přesné informace pak najdete na webu SOTEXu, který je správcem ochranných známek ošetřovacích symbolů pro Českou republiku.

RPK PARTNER, s.r.o.
Sídlo: 756 01 Hovězí 411
IČO: 25549006, DIČ: CZ25549006
Společnost zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 24785

TOPlist
       
Kontakt